Ігор Суркіс: "Зірці" програли на бетоні, але ми не скаржимось

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував скасування матчу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Динамо".

"Ми граємо в футбол, а не дивимося на газон. Наприклад, в Кропивницькому, ми програли на бетоні, але не скаржимося. Граючи не на самому простому полі, вийшли в півфінал Кубка України.

Не повинно так бути, що одним матч скасували, а інші грають, тому що нібито виросла трава. Під цією травою точно таке ж поле, як було в Полтаві. Але ми завжди граємо в футбол на будь-яких полях і розуміємо, що ситуація в країні така, що не кожен може підготувати газон.

Якщо поле було не готове, про це ж було відомо не за день до матчу. Після гри в Кропивницькому Ребров сказав про те, що поле було поганим, і це одна з причин поразки. Але ми ж не просили ФФУ про те, щоб нам перенесли гру, хоча ці втрачені три очки могли б стати золотими.

Зараз би був відрив у вісім очок і дві очних зустрічі з "Шахтарем" попереду, і ще не відомо, як би все закінчилося.

Це повинен бути незалежний орган, а не на когось працювати. Але повірте, ми зуміємо себе відстояти. Не буває перемог на папері. Завжди є можливість сісти за стіл переговорів, перенести, переконати. Гарантую вам, якщо експерти поїдуть і подивляться поле в Одесі, на якому команди грали, і в Полтаві, останнє, повірте, було значно краще", - сказав Суркіс.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme