Український волейбольний клуб, який в останніх турах польської Плюс Ліги трощить всіх суперників, зіграє черговий матч: Де дивитися трансляцію

Львів’яни борються за вихід у плей-оф сильного польського чемпіонату

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Український волейбольний клуб, який в ос…
Фото: Плюс Ліга.

Сьогодні, 28 березня, у 28-му турі чемпіонату Польщі – Плюс Ліги львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" зустрінеться з ГКС із Катовіце, повідомляє Depo.ua.

Наразі українська команда йде одинадцятою у турнірній таблиці чемпіонату Польщі. Нинішні ж суперники розташувалися на передостанній, 15-ій, сходинці.

Львів’яни, які другий сезон поспіль виступають у польській лізі, саме зараз борються за право уперше у своїй історії потрапити до плей-оф чемпіонату сусідньої країни. Таке право дають місця у турнірній таблиці з першого по восьме.

За 7-8 місця "Барком-Кажани" борються з клубами "Сталь" Ніса, "Індикпол АЗС" Ольштин, "Закса" (має гру в запасі) і "Скра" Белхатув. Від "Сталі", яка йде сьомою, і восьмого "Індикпола" "кажанів" відділяють чотири очки. Тож будь-яка втрата балів небажана для української команди.

У першому колі матчі львів’ян з ГКС Катовіце, "Чарни" Радом і "Скрою" припали на зимові свята. Тоді "Барком-Кажани" за три зустрічі набрали тільки одне очко. Зараз є нагода виправитися. Беручи до уваги три перемоги львів’ян поспіль в останніх поєдинках і 8 з 14 виграних матчів 2024 року, будемо сподіватися на краще.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення росії в Україну "Барком-Кажани" виступали в українській волейбольній чоловічій Суперлізі. Є триразовим чемпіоном, дворазовим срібним призером національної першості, чотириразовим володарем Кубка і Суперкубка України.

Із сезону 2022-2023 львівський клуб виступає в престижній польській Плюс Лізі. Свій перший сезон у цій лізі українці завершили на 13-ій сходинці з 8 перемогами. Тренує "Барком-Кажанів" недавній наставник чоловічої волейбольної збірної України латвієць Угіс Крастіньш.

Початок матчу ГКС Катовіце – "Барком-Кажани" – сьогодні, 28 березня, о 21:30 за київським часом.

Трансляцію матчу дивіться на телеканалі XSPORT: https://www.youtube.com/watch?v=b9MRNXlrolQ

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme