Футбольний чемпіонат Європи-2024: де легально дивитися в Україні

Континентальна першість буде розіграна влітку на полях Німеччини

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Футбольний чемпіонат Європи-2024: де лег…
Колаж: сайт УАФ.

Медіасервіс MEGOGO став офіційним транслятором Чемпіонату Європи з футболу 2024 року. На сервісі за передплатою будуть доступні для перегляду всі матчі турніру, передає Depo.ua.

Партнером медіасервісу в трансляції Євро-2024 стало Суспільне мовлення. Окремі матчі Євро-2024 українські глядачі зможуть переглянути на регіональних телеканалах Суспільного у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах і IPTV – окрім мовлення через інтернет, тобто OTT.

Суспільне транслюватиме матч відкриття Євро, по одному матчу групового етапу на день, зокрема й матчі збірної України, а також половину ігор 1/8 фіналу, чвертьфінали, обидва півфінали й фінал, включно зі всіма матчами збірної України на стадії плей-оф у разі потрапляння туди нашої команди.

Нагадаємо, фінальний турнір Чемпіонату Європи з футболу 2024 року серед чоловіків відбудеться у Німеччині з 14 червня до 14 липня.

Національна збірна України пробилася у фінальну стадію Євро-2024.

За повідомленням Української асоціації футболу, базою нашої команди під час фінального турніру Євро-2024 обрано місто Вісбаден (населення менш ніж 300 тисяч), столиця федеральної землі Гессен. Найбільше місто цієї землі — Франкфурт, розташоване у 30 км. Зі свого турнірного табору національній команді буде зручно діставатися до всіх трьох міст проведення матчів групового етапу. Найбільша відстань до Мюнхена — 400 км. До Дюссельдорфа і Штутгарта — близько 200 кілометрів. Сюди українці планують діставатися автобусом.

Збірна України почне підготовку до Євро-2024 30 травня в Нюрнберзі, де 3 червня проведе товариський матч із господарями чемпіонату. Наступного дня наша команда вилетить до Польщі, де 7 червня зіграє товариський поєдинок з місцевою збірною. Заключною грою збору стане зустріч з національною командою Молдови 11 червня в Кишиневі. 12 червня "синьо-жовта" команда прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024.

Розклад матчів збірної України на груповому етапі Євро-2024:

  • Румунія – Україна – 17 червня, 16:00 (час київський), Мюнхен
  • Словаччина – Україна – 21 червня, 16:00, Дюссельдорф
  • Україна – Бельгія. 26 червня, 19:00, Штутгарт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme