Українська команда проведе матч у польській волейбольній Плюс Лізі: Де дивитися

Львівський клуб "Барком-Кажани" ще має теоретичний шанс вийти у плей-оф однієї з найсильніших волейбольних ліг Європи

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Українська команда проведе матч у польсь…
Фото: фейсбук-сторінка ВК "Барком-Кажани".

Сьогодні, 4 квітня, чоловіча волейбольна команда "Барком-Кажани" (Львів) у черговому матчі Плюс Ліги (найвищого дивізіону чемпіонату Польщі з волейболу) зустрінеться з командою "Чарні" (Радом). Це матч передостаннього у цьогорічному розіграші, 29-го, туру групового етапу польської ліги.

На цей час українська команда посідає 11-те місце у турнірній таблиці Плюс Ліги. Від восьмого місця, яке виводить у стадію плей-оф, "Кажани" відстають на дві перемоги. Після трьох перемог поспіль львів’яни несподівано поступилися одному з аутсайдерів чемпіонату, клубу ГКС із Катовіце – 2:3.

Їхній сьогоднішній суперник із міста Радом іде останнім у турнірній таблиці польської ліги, але точно не проти піднятися вище. Тож очікуємо у матчі напруженої боротьби.

Як раніше повідомляв Depo.ua, до повномасштабного збройного вторгнення росії в Україну "Барком-Кажани" виступали в українській волейбольній Суперлізі. Клуб є триразовим чемпіоном, дворазовим срібним призером національної першості, по чотири рази львів’яни володіли Кубком і Суперкубком України.

Із сезону 2022-2023 львівський клуб виступає в елітній польській Плюс Лізі. Минулий сезон українці завершили на 13-ій сходинці з 8-ма перемогами. Зараз "Барком-Кажани" проводять свій другий сезон у вищому дивізіоні Польщі. Тренером команди є колишній наставник чоловічої волейбольної збірної України латвієць Угіс Крастіньш.

Матч "Барком-Кажани" – "Чарні" (Радом) почнеться сьогодні, 4 квітня, о 21:30 за київським часом.

Трансляцію матчу дивіться на телеканалі XSPORT: https://www.youtube.com/watch?v=P_W1vbYutGA

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme