Львівський волейбольний клуб завершив свій другий сезон у елітній польській лізі

"Барком-Кажани" і цього року не змогли пробитися у плей-оф Плюс Ліги.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Львівський волейбольний клуб завершив св…
Фото: "Барком-Кажани".

Український чоловічий волейбольний клуб зі Львова "Барком-Кажани" завершив виступи у регулярному чемпіонаті Польщі – Плюс Лізі. Минулої неділі, 7 квітня, в матчі завершального, 30-го, туру львів'яни зустрілися з "Белхатувом". Гра завершилася з розгромним рахунком 0:3 на користь поляків, причому українці не виграли жодного сету (25:27, 23:25, 17:25), передає Depo.ua з посиланням на Суспільне Спорт.

Цей результат перекреслив шанси львів’ян пробитися у наступний етап польського чемпіонату. Ще за три тури до закінчення регулярної частини Плюс Ліги "Барком-Кажани" могли претендувати на вихід у плей-оф, відстаючи від "Ольштина", що займав восьме місце, на чотири очки – до плей-оф проходять перші 8 команд у таблиці. Але наступні два матчі українські волейболісти програли – спершу "Катовіце", а тоді — "Чарні Радом".

Отже, "Барком-Кажани" завершили сезон у Плюс Лізі на 11-му місці в турнірній таблиці. У першому для себе сезоні-2022/23 львів'яни фінішували на два місця нижче і здобули на п’ять перемог менше.

Далі українська команда захищатиме здобуте за підсумком регулярного чемпіонату 11 місце у двох матчах із клубом "Слепськ" (Сувалки), що розташувався щаблем нижче в турнірній таблиці.

Переможцем регулярного чемпіонату Польщі став клуб "Ястржембські".

Як раніше повідомляв Depo.ua, до повномасштабного збройного вторгнення росії в Україну "Барком-Кажани" виступали в українській волейбольній Суперлізі. Були триразовим чемпіоном, дворазовим срібним призером національної першості, по чотири рази володіли Кубком і Суперкубком України.

Із сезону-2022-2023 львівський клуб виступає в польській Плюс Лізі. Минулий сезон завершили на 13-ій сходинці з 8-ма перемогами. Тренером команди є колишній наставник чоловічої волейбольної збірної України латвієць Угіс Крастіньш.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme