Як капітан футбольної збірної Зінченко рятував фаната українців від польської поліції

Вболівальник української збірної намагався вибігти на поле

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Як капітан футбольної збірної Зінченко р…
Олександр Зінченко (праворуч). Фото: УАФ.

26 березня після фінального матчу плей-оф відбору на чемпіонат Європи з футболу 2024 року між національними збірними України та Ісландії, перемогу в якому святкували "синьо-жовті" з рахунком 2:1, вболівальники українців не стримувати емоцій, передає Depo.ua.

Після фінального свистка частина присутніх на трибунах стадіону "Тарчинські Арена" у польському місті Вроцлав українських фанів вибігли на поле, аби сфотографуватися з футболістами збірної і розділити з ними свято перемоги.

Одного з таких уболівальників схопив польський поліцейський. Побачивши це, капітан збірної України Олександр Зінченко почав вимагати від представника служби правопорядку відпустити фана.

 

Однак з оприлюдненого у соцмережі Х відео незрозуміло, чи досягла в кінцевому висліді мети спроба капітана захистити співвітчизника.

Нагадаємо, гравець лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко починав гру з Ісландією на лаві для запасних. З'явився він на полі на 64-ій хвилині, замінивши Руслана Маліновського. Поява Зінченка внесла свіжий струмінь у гру українців. Півзахисник додав активності атакувальним діям своєї команди, і невдовзі після його виходу Михайло Мудрик забив переможний м'яч.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme