Визначилися учасники фіналу Кубка України з футболу 2024 року: Хто гратиме

Уперше фінальний матч відбудеться у Рівному.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Визначилися учасники фіналу Кубка Україн…
Момент півфінального матчу. Фото: ФК "Полісся" Житомир.

Відбулися півфінальні матчі розіграшу Кубка України з футболу сезону 2023/24 років, передає Depo.ua. У них визначилися учасники фінального матчу турніру.

3 квітня "Шахтар" номінально вдома у Львові розгромив "Чорноморець" з рахунком 4:1. Яскравою грою відзначився півзахисник донеччан Судаков, за яким стежать відразу кілька сильних європейських клубів.

4 квітня у Житомирі місцеве "Полісся" приймало полтавську "Ворсклу" і поступилося 0:1. У першому таймі могли відзначитися обидві команди. Але якщо Будківський з близької відстані пробив у стійку воріт суперника і не зумів порадувати місцевих вболівальників, то полтавець Мякушко наприкінці тайму завдав точного удару під поперечину. У другій частині гри рахунок не змінився навіть попри призначений арбітром пенальті у ворота гостей: Будківський поступився у дуелі воротарю "Ворскли" Ісенку. Тож у фінал Кубка країни вийшли полтавці.

Фінальний матч Кубка України 2024 року відбудеться 15 травня у Рівному – це місто уперше прийматиме матч такого статусу.

Зауважимо, "Ворскла" одного разу вигравала Кубок України (у сезоні-2008/09 років) і грала у фіналі-2019/20. Натомість "Шахтар" володів національним кубком 13 разів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme