Директор "Полтави": Непривабливий колір газону? Де в регламенті щось написано про кольори?

Директор "Полтави" Богдан Вінницький вважає, що поле стадіону "Локомотив" у Полтаві готове прийняти матч 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря"

Про це повідомляє Depo.Сектор.

"Переносити матч ми не стали, тому що грали матч чемпіонату проти "Іллічівця" на своєму полі. На даний момент стан газону знаходиться в набагато кращому стані, ніж у грі проти маріупольської команди.

Наші колеги з "Ворскли" нам допомогли - вони обробили воротарські майданчики. Також були оброблені найбільш проблемні ділянки поля. У нас немає ділянок без трави, вона місцями вимерла. Просто вона іншого кольору, але вона там є.

Говорять про те, що арбітр перед матчем буде ретельно дивитися і приймати рішення, чи можна проводити гру на такому полі?

Послухайте, в минулий раз, перед грою з "Шахтарем", Берізка, коли перевіряв здатність газону приймати футбольний матч, брав бутси і вдавлювало їх в газон, дивився наскільки глибоко заходять шипи. А зараз що? Негарний колір? Так ви мені скажіть, де в регламенті щось написано про кольори трави?

Порівняти якість поля з газоном на стадіоні "Чорноморець"? Я думаю, що наше поле знаходиться в кращому стані", - сказав Вінницький.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme