Вернидуб: "Шахтар" тягнув час

Про це на прес-конференції після гри заявив головний тренер луганської команди Юрій Вернидуб

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Зорі".

"Я щаслива людина, адже на сьогоднішню гру з "Шахтарем" прийшло стільки уболівальників. Це гріє душу. Дуже б хотілося, щоб на усі наші ігри ходило стільки ж уболівальників. Я вас дуже про це прошу. Приходьте, підтримуйте нас. Постараємося вас не розчарувати.

Що стосується самої гри, вважаю, в першому таймі ми повністю домінували. Першими забили гол. Мали ще моменти. Потім пропустили. 1:1 закінчили перший тайм. Ту гру, яку показали мої хлопці, за неї я дуже радий.

У другому таймі зрозуміло, що сили нас десь покинули. Довелося зробити заміну В'ячеслава Чечера, чим можливо скористався суперник. Десь, напевно, Андрій Пилявський ще не зумів увійти у гру. Пропустили безглуздий гол. Хоча у кінці кинули усі сили для того, щоб врятувати гру. Хотіли зрівняти шанси.

Спасибі усім хлопцям за старання. Коли раніше в "Шахтарі" працював Мірча Луческу, він скаржився, що усі команди "будують автобуси" проти "гірників" і затягують час, то сьогодні, скажу чесно, час тягнув "Шахтар". Конкретно і чітко. Суперник збивав темп", - сказав Юрій Вернидуб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme