Працівник "Динамо" розкритикував керівництво УПЛ

Директор департаменту по роботі зі ЗМІ київського "Динамо" Микола Несенюк прокоментував діяльність керівництва Української Прем'єр-ліги

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку Несенюка в Facebook.

"Чому до найменших подробиць знаємо формат і терміни проведення наступної Ліги чемпіонів, фінал якої прийме Київ у травні 2018 року? Тому що це – комерційні змагання з реальними спонсорами, готовими вкладати мільйони в популярний і стабільний турнір. Регламент нинішньої Ліги чемпіонів прийнятий на три сезони. Перший із них завершується цієї весни. Новий регламент готують уже тепер і оголосять про нього за два роки наперед. Щоб можливі спонсори зважили всі плюси й мінуси, аби ризикнути великими грошима.

Термінів і регламенту наступного чемпіонату України не знаємо. І не знатимемо до останньої хвилини. Доки ті, хто фінансує нашу так звану прем'єр-лігу, не домовляться між собою. Саме тому український чемпіонат не має жодного реального спонсора, окрім погано замаскованої російської букмекерської контори. Їй не потрібні повні трибуни. Навпаки – що менше людей дивитимуться матчі, то більше на них зможуть заробити "фахівці" гри на тоталізаторі. За нинішнього керівництва "прем'єр-ліги" говорити про створення в Україні цікавого футбольного чемпіонату – все одно, що обговорювати конструкцію електричного стільця із засудженим до страти. Бо неможливо підняти інтерес до матчів між "Шахтарем" і "Олімпіком". Хоч таких матчів буде два за сезон, хоч 22.

Насправді, провести цікавий і комерційно привабливий чемпіонат України з футболу не складно. Варто лише відмовитись від фінансування організаторів цього чемпіонату його учасниками. Нинішня "прем'єр-ліга" цього ніколи не зробить. Тому залишається терпіти, доки ця організація остаточно цей чемпіонат розвалить. Власне, він уже практично зруйнований. Лише "прем'єр-ліга" та її учасники цього "не помічають", порушуючи під час чемпіонату чинний формат і думаючи над новим", - написав Несенюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme