Артем Кравець: Я в будь-якому випадку повернуся в "Динамо"

Нападаючий "Гранади" Артем Кравець розповів, про своє майбутнє в іспанському клубі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на FootballHub.

"Я в будь-якому випадку повернуся в "Динамо" у "Гранади" немає опції викупу. Насправді я не бачу себе в "Гранаді" в силу різних причин.

Влітку я розумів, що більше гратимуть Мораєс і Гладкий, тому прийняв рішення про перехід.

У Німеччині уболівальникам, тренерам і партнерам по команді було дуже важливо, щоб футболіст вчив мову. А в "Гранаді" купа іноземців, тому я не побачив, щоб іспанська мова була настільки важлива.

Я знаю досить добре англійську, багато гравців говорять на ньому. Іспанська я потихеньку вчу, але для себе вирішив, що серйозно буду вчити тільки якщо залишуся тут. А поки не бачу сенсу кардинально займатися цим.

Ла Ліга в моєму розумінні - космічного рівня чемпіонат. В нашій команді достатньо часу приділяється тактиці, але змінилося вже три тренера, і у кожного своє бачення. А мені більше імпонує, коли у команди одна тактична побудова, як в "Динамо", як зараз у збірній України.

Вони в залежності від суперника змінюються, але, в принципі, схожі. А там якось все кардинально від гри до гри змінюється: то ми граємо в п'ять захисників, то в чотири, то ледь не в десять. Мені це не дуже подобається, але я гравець, виконую те, що потрібно", - сказав Кравець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme