UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Українська збірна здобула 4 медалі в Баку

Збірна України з дзюдо результативно виступила на престижному міжнародному турнірі Grand-Slam Baku 2017

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Кеджау Ньябалі, Станіслав Бондаренко, Світлана Яремка і Єлизавета Каланіна в Бакинському палаці спорту імені Гейдара Алієва синхронно відзначилися нагородами бронзового гідності.

Ньябалі в категорії до 90 кг в першій сутичці переміг іранця Хамеда Рашиді, але в другому раунді поступився господареві татамі Турали Сафгуліеву. У втішному поєдинку українець здолав триразового переможця турнірів Гран-прі Ноеля ван Т Енду, а в сутичці за бронзу іппон розібрався з азербайджанцем Абдулхагом Расуллом.
Бондаренко в категорії 100+ кг в попередньому раунді легко пройшов Ісу Гусейнова, потім в складному поєдинку здолав Роя Мейера, проте в півфіналі не впорався з досвідченим угорцем Барною Бором. Поєдинок за бронзу для Станіслава склався успішно - за рахунок активності українець переміг кращого юніора 2015 року Дууренбайяра Улзібайярова.

У категорії понад 78 кг Каланіна і Яремка перетнулися вже в першому раунді - сильніше в українському дербі виявилася Єлизавета. В результаті Каланіна програла в півфіналі, а Яремка виграла втішну сутичку. У сутичках за бронзу обидві українки виявилися сильнішими за своїх суперниць.
Наступний етап Гран-прі з дзюдо пройде в Тбілісі з 31 березня по 2 квітня. Змагання в столиці Грузії стануть заключним етапом відбору до збірної України до майбутнього чемпіонату Європи (20-23 квітня у Варшаві).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme