Працівник "Динамо" до Палкіна: Може, вистачить філологічних викрутасів

Директор департаменту "Динамо" по роботі із засобами масової інформації Микола Несенюк прокоментував висловлювання гендиректора "Шахтаря" Сергія Палкіна про захоплення бойовиками "Донбас Арени" і бази донецького клубу

Про це повідомляє Depo.Сектор на сайт "Динамо" Київ від Шуріка".

"Сергій Палкін заявив, що всі виходи туди контролюють "озброєні люди". Спочатку я подумав, що так сказано для легкості стилю, і далі буде уточнено, хто ж це такі і кого представляють. Але назвати тих, хто захопив "гордість Донбасу", якось інакше Сергій Палкін не наважився. Так що маємо нове відкриття в філології.

Слід віддати належне Сергію Палкіну. Сьогодні він, здається, вперше за майже три роки використовував словосполучення "самопроголошена республіка", назвавши так територію, де знаходиться "Донбас Арена" і тренувальна база "Шахтаря". Раніше, якщо я не помиляюся, це була "сторона конфлікту". Ну просто радісно за людину!

Цікаво, що ще повинні зробити з майном "Шахтаря" ці загадкові "озброєні люди", щоб Палкін нарешті назвав їх справжнім ім'ям? Може, він не здогадується? Тоді нагадаю - "озброєні люди", про які говорить Палкін, це озброєні Росією бандити, які захопили місто Донецьк і змусили частину його жителів, в тому числі і команду, покинути рідне місто.

Так, може, вистачить філологічних викрутасів, пан Сергій? Може, назвемо нарешті разом все своїми іменами? І це почують в окупованому Донецьку. І це наблизить його до звільнення від окупантів, і зробить можливим повернення "Шахтаря" до рідного міста і на рідну "Донбас Арену". Чого бажаємо ми всі. І мужні, як Сергій Палкін, і поки що не дуже", - написав Несенюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme