Шевченко розповів, як отримати додаткові дні для підготовки збірної

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про варіант з перенесенням туру УПЛ заради інтересів національної команди

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на FootballHub. "Можна перенести не весь тур, а деякі матчі. Якщо ті команди, які повинні грати в неділю, зіграють в суботу, п'ятницю або четвер, то у нас з'явиться "вікно", щоб ми могли раніше зібратися. Решта хлопців, які грають в Європі, вже під'їдуть на наступний день, коли закінчаться матчі їх команд.

Розглядаємо зараз можливість проведення збору не в Україні, а за кордоном, якщо буде достатньо часу. Нам потрібно хоча б п'ять-шість днів, щоб провести тренувальний мікроцикл. Це пов'язано з умовами. Потрібно знайти місце, де будуть найкращі поля, все буде зручно і компактно, це повинно бути недалеко від Хорватії", - заявив Шевченко.

Нагадаємо, Шевченко виступив з ініціативою перенесення туру УПЛ заради кращої підготовки збірної до відбіркового матчу на ЧС-2018 проти Хорватії, проте не всі представники клубів підтримали таку ідею.

Читайте також: Чому тур Прем'єр-ліги треба перенести заради збірної

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme