Український футболіст: краще проявити себе на Росії, ніж грати в Україні раз у три матчі

Нападаючий Пилип Будківський пояснив, чому перейшов в "Анжи" з донецького "Шахтаря"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал "Футбол".

"Чесно кажучи, крім "Шахтаря" не хотілося ніде залишатися, тому що в Україні не багато сильних команд. Я думаю, в "Анжи" на кшталт виходило, і не потрібно було шукати собі новий варіант, потрібно було просто працювати далі і вдосконалюватися там, де тебе знають.

Чому мене не залишили в "Шахтарі"? Не знаю, може, чогось не вистачає, тому буду працювати далі, щоб потрапити туди і залишитися. Разом зі мною в команді було б 4 нападники. Але і Феррейра, і Лещук, і я - десь однотипні форварди. Я не думаю, що є сенс тримати в колективі однакових нападників. Потрібно якесь розмаїття. Не було сенсу залишатися і просто сидіти там. Я думаю, на майбутнє на мене розраховують, але все буде залежати від мене, як я буду прогресувати. Якщо не буде прогресу, то ніхто і розраховувати не буде.

Звичайно, мені хочеться повернутися в збірну. Для нападника головне - голи. Це те, на що повинен звертати увагу головний тренер збірної. У плані ігрової практики, звичайно, краще грати, показувати себе в російському чемпіонаті, а не сидіти в Україні і виходитиме раз на три матчі. В ігровому плані це буде краще", - сказав Будківський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme