Екс-тренер "Динамо" все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії

Колишній тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв вважає, що проект "Об'єднаний чемпіонат", яким він займався, все ще можливий

Екс-тренер "Динамо" все ще вірить в об&#…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Газета.Ру. "Як ви знаєте, я займався Об'єднаним чемпіонатом, дуже цікавим проектом. Мені здається, якби він все ж відбувся, то неодмінно б входив до трійки кращих першостей Європи. І за якістю, і за силою, за організацією, за видовищністю, за зростанням, в кінці кінців. Тобто фактично це був би один з кращих чемпіонатів. І мені здається, тоді б не було, напевно, ось такої війни.

Чи реально було створити такий турнір? Реально. Більш того, практично все вже було готове в технологічному плані. Однак політика вплинула не тільки на чемпіонат, а на всю геополітичну ситуацію в Європі і світі. Ну а київське "Динамо" завжди було сильним клубом. Зараз, правда, перед ним стоять вже дещо інші завдання. Тому що і чемпіонат України став зовсім слабкий. А що стосується Суркіса, у мене дуже хороші стосунки з ним і донині... І з футболістами, з якими я працював, у нас дуже теплі, добрі відносини.

Яке у мене зараз ставлення до українського футболу? Яке воно може бути? Сьогодні там є дві команди - "Динамо" і "Шахтар". І практично більше нікого. У чемпіонаті змагаються 12 клубів. Теж не від хорошого життя... Це два дуже сильних клуби. Я працював в Києві два роки, я знаю, який там рівень футболу. Було багато хороших гравців, але майже всі поїхали за кордон. Ну і сьогодні у роботодавців немає бажання вкладати гроші, напевно.

Чи ще можливе об'єднання українського і російського чемпіонатів? Звичайно. Знаєте, це як у житті - спочатку розійшлися, а потім зійшлися. І так все життя. Я досі вірю в такий проект", - заявив Газзаєв.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme