UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У "Дніпрі" не виключають повернення Зозулі

Гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко прокоментував інформацію в ЗМІ про можливе повернення до української команди нападника Романа Зозулі

У "Дніпрі" не виключають повернення Зозу…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал "Футбол 1". "Такий варіант не виключений. Але, як мені підказує досвід, наші футбольні інстанції настільки консервативні, що самі бояться таких прецедентів. ФІФА або УЄФА будуть однозначно відстежувати можливе рішення ФФУ з точки зору правомірності і неможливості повторення таких прецедентів в подальшому", - заявив Стеценко.

Нагадаємо, що український форвард Роман Зозуля не хоче переходити до оренди з "Бетіса" у "Райо Вальєкано" через погрози з боку фанатів останньої команди, які звинувачують футболіста у нацизмі. При цьому Зозуля вже не має права змінювати клуб через правила ФІФА, за якими гравцю забороняється грати в одному сезоні більше, ніж в трьох командах. Роман теоретично міг би повернутися в "Дніпро", з яким гравець розпочинав сезон, але на український клуб було накладене "трансферне вето" через борги клубу.

Читайте також: Як скандал з фанатами може коштувати Зозулі півроку без футболу


Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme