Дортмундську "Боруссію" покарали за поведінку фанатів

Німецький футбольний союз покарав дортмундську "Боруссію" за поведінку фанатів закриттям легендарної трибуна під назвою "Стіна"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Боруссії". Південна трибуна "Вестфаленштадіона", де розташовуються активні фанати "Боруссії" (також відома як "Стіна"), буде закрита на матч з "Вольфсбургом". При цьому дортмундський клуб вже заявив, що компенсує витрати всім уболівальникам, які не мають відношення до безладів, за які покарано клуб. Власникам абонементів буде повернута частина вартості, а вболівальники, які встигли придбати квиток на гру з "Вольфсбургом" на місця, що потрапили під дискваліфікацію, отримають право проходу по цьому квитку на останню домашню гру сезону з "Вердером".

Нагадаємо, що перед матчем німецької Бундесліги між "Боруссією" Дортмунд та "РБ Лейпциг" (1:0) фанати господарів атакували вболівальників гостей. Фанати дортмундського клубу закидали опонентів камінням і пляшками. Згідно зі звітами поліції Дортмунда, під обстріл потрапляли всі люди, які приїхали підтримати "РБ Лейпциг", включаючи жінок і маленьких дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme