Кополовець: Наші герої протистоять агресору на сході, а Зозуля допомагає їм в тилу

Екс-гравець львівських "Карпат" та ужгородської "Говерли" Михайло Кополовець поділився власною думкою стосовну конфлікту, в якому опинився Роман Зозуля

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на football24.ua.

"Як на мене, то відбувається підміна понять – Роман Зозуля став жертвою якоїсь незрозумілої афери. Футболіст з України приїхав у Іспанію в одязі із зображенням національного символу. Ці фанати "Райо Вальєкано" занадто багато на себе беруть. Мені просто по-людськи шкода Зозулю. Одноклубники з "Бетіса" українця підтримують – це теж красномовний факт".

"Я схвалюю вчинок Романа – він патріот своєї держави. У нього абсолютно природне бажання – підтримати наших бійців, своїх друзів. Ми всі знаємо, яким є цей хлопець – він робить це щиро. Зозуля для мене – це цвіт нації. Наші герої протистоять агресору на сході, а Роман допомагає їм в тилу. Я знаю його особисто, хоча тісно не спілкуюся з ним, але хочу висловити йому свою підтримку".

"Почався шум через Тризуб. Я не можу зрозуміти, в чому проблема. Ти любиш свою країну, що тут поганого? Подивіться, скільки росіян приїжджає зі своїми символами, наприклад, в Туреччину. Вони ж також патріоти своєї держави і хочуть, напевно, це продемонструвати. Я от недавно з Чехії приїхав – там повно росіян у костюмах з написами "Russia". То що злочинного зробив Зозуля? Він робить це не награно, як дехто. Він цим живе..."

"Коли я грав у Німеччині, то чимало тамтешніх росіян казали те саме, що ми почули в Іспанії. Вони просто зомбовані: "Росіян на сході України немає". Мовляв, це все громадянська війна. Але їм Путін сказав: "Наших там нет". І вони до останнього вірять. Я їм кажу, що у нас війна, а вони відповідають: "Громадянське протистояння". Думаю, в Німеччині таких проблем би не виникло, але це важко передбачити", – підсумував Михайло.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme