Джима прокоментувала чемпіонську гонку на біатлонному Євро

Українська біатлоністка Юлія Джима перемогла в сьогоднішній спринтерській гонці на чемпіонаті Європи в Польщі

Як повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сайт федерації біатлону України, після гонки Джима дала коментар щодо своєї перемоги.

"Думки про те, що я можу показати високий результат, звичайно, були. Тут, напевно, вперше в гонці, я перебувала серед лідерів, так що шанси, природно, були. Але коли гонка почалася, і всі стріляли в нуль, у мене з'явилися сумніви. Тоді я подумала про те, що сьогодні на рубежах потрібно працювати тільки чисто, лише тоді я можу опинитися в топ 3. Зараз у мене йде підготовка до чемпіонату світу. Старти на чемпіонаті Європи були в програмі для швидкісної роботи, щоб підійти до ЧС в хорошій формі. Чесно, сама не знаю, як вдалося сьогодні, нарешті, відстрілятися чисто (сміється). За весь сезон це перша гонка "на нуль", тому... напевно, зібралася. Для цього мені і потрібен був цей старт, щоб ще раз перевірити свої сили і стрільбу.

На останньому колі хіба у мене була велика перевага ?! (сміється) Чесно, ні про що не думала. Мені потрібно було бігти до фінішу, і потрібно було зробити відрив більше, тому що завтра гонка переслідування", - заявила Джима.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme