Як виглядає грізний боєць без правил, який тепер пестить чоловіків

Колишній боєць змішаних єдиноборств Бретт Роджерс звинувачується в сексуальних домаганнях до чоловіків

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Зараз Роджерс за фактом є бездомним і мешкає в місті Сент-Полі (Міннесота). Перший зафіксований інцидент відбувся в бібліотеці міста. Роджерс їхав в ліфті з працівником бібліотеки і почав його торкатися. Чоловік ударив Роджерса по руці і запитав, що відбувається. Екс-боєць нічого не відповів і вийшов при наступній зупинці ліфта.
Другий - в туалеті поруч з естакадою Сент-Пола. Роджерс запитав у людини, яка стояла поряд з ним у пісуара, чи хоче він зайнятися з ним сексом в кабінці туалету. Коли чоловік відповів відмовою, Роджерс схопив його за сідниці. Людина негайно втекла і повідомила про те, що трапилося в поліцію.Як виглядає грізний боєць без правил, який тепер пестить чоловіків - фото 1
Третій випадок стався у в'язниці округу Ремсі, куди Роджерс був поміщений після попередніх нападів. Прокинувшись, співкамерник Роджерса виявив, що екс-боєць "пестить його". Чоловік не став негайно викликати охоронців зі страху перед Роджерсом, якого він назвав "найбільшим і сильним чуваком в тюрмі". Зростання колишнього спортсмена - 196 см, а його вага в кращі роки становив 121 кг. Співкамерник повідомив про інцидент, відразу ж як був звільнений з камери, і зажадав про порушення кримінальної справи. Роджерс назвав слова заявника брехнею.
Серйозні проблеми з законом почалися у Роджерса в 2011 році після нападу на власну дружину. Боєць зламав жінці щелепу і вибив один зуб. Пізніше він визнав себе винним у нападі третього ступеня, і був засуджений до двох місяців в'язниці і трьох років умовно.
Останній свій бій Роджерс провів у грудні 2015 року. Роджер прославився в 2009 році швидкою перемогою нокаутом над Андрієм Орловським і боєм з Федором Емельяненком, в ході якого він зумів зламати ніс російському бійцеві. Як виглядає грізний боєць без правил, який тепер пестить чоловіків - фото 2

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme