"Карпати" переглядають легіонерів з Франції та Бразилії

Генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький розповів про кадрову діяльність клубу

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Footboom.

- По нашій інформації, в стані "зелено-білих" тренується французький захисник Мамаду Вага. Чи можете ви це підтвердити?

- В "Карпатах" перебуває декілька футболістів на перегляді, але поки що їх прізвища ми не афішуємо, адже контракти з ними ще не підписані. Є у нас чотири потенційні новачки які тренуються з командою: з Бразилії, Франції, але поки що ми про них нічого не будемо говорити.

- Чи відповідає дійсності інформація, що нібито за трансфер Бланко Лещука "Карпати" отримали 400 тисяч євро?

- Вибачте, але справа в тому, що ця інформація є комерційною таємницею за скільки "Карпати" продали Бланко – чи за мільйон, чи за два, чи за 500 тисяч. Тому я не маю права про це говорити. Трансферні контракти великі, тому там є багато різних пунктів. Про всі говорити немає сенсу.

- Які позиції львівського клубу потребують посилення?

- Підсилення потребують всі позиції. Виокремлю центр захисту і напад. У нас є проблеми, тому ми і взяли на перегляд декілька футболістів. Ще дехто повинен приїхати на перегляд. Ми шукаємо кваліфікованих виконавців і працюємо над цим питанням щодо доукомплектації команди.

- Враховуючи те, що лідер атак "зелено-білих" Бланко Лещук перейшов у "Шахтар", чи є вже на приміті у селекційної служби нападник? Можливо, "Карпати" "ведуть" форварда?

- Є пару чоловік, які працюють з командою, але, знову ж таки, я не буду називати їх прізвищ. Адже невідомо чи підійдуть вони головному тренерові чи ні. Ось коли приїдуть з першого збору, тоді і будемо говорити. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme