Де будуть "зимувати" команди УПЛ

Розповідаємо про те, в яких країнах готуватимуться до поновлення футбольного сезону клуби Української Прем'єр-ліги

Де будуть "зимувати" команди УПЛ…

"Динамо"

Місце зборів: Іспанія

14 січня у "динамівців" завершиться відпустка. У цей та наступний день гравці першої, молодіжної та юнацької команд пройдуть планове міжсезонне медобстеження, після чого у понеділок, 16 січня, команда вирушить до Іспанії, де і проведе тренувальний збір. Триватиме він два тижні, заплановано 4-5 контрольних матчів. Двоє суперників вже відомі – 21 січня "Динамо" проведе контрольний матч проти команди другої німецької Бундесліги, "Санкт-Паулі", а 22 січня – проти китайського клубу "Тяньцзинь Теда".

Другий збір пройде з 4-го по 18-те лютого, місцем дислокації киян також стане сонячна іспанська Марбелья. Орієнтовно команда зіграє 5-6 контрольних матчів, суперники стануть відомі пізніше. Заключний етап підготовки до другої частини сезону тривалістю трохи менше тижня у динамівців запланований у Києві.

"Шахтар"

Місце зборів: Іспанія та Португалія

Після зимової відпустки команда Паулу Фонсеки збереться 14 січня і проведе два збори. Від 14 до 22 січня "Шахтар" тренуватиметься в іспанській Ла-Манзі. Потім команда повернеться на кілька днів до Києва, а вже 25 січня розпочне другий збір у Португалії. "Оранжево-чорні" вирушать до південного регіону Алгарве, де базуватимуться в місті Лагуш.

Де будуть "зимувати" команди УПЛ - фото 1

У Португалії донеччани братимуть участь у турнірі Atlantic Cup 2017 разом із данським "Орхусом", шведськими "Юргорденом", "Еребру" та чеським "Яблонцем". Крім того, тренерський штаб планує ще два спаринги.

"Зоря"

Місце зборів: Туреччина

Перший збір буде "втягуючим" і відбудеться в Запоріжжі, починаючи з 16-го січня, закінчуючи 23-м числом. 24 січня буде у команди вихідним, а вже 25-го "чорно-білі" відправляться до Туреччини, де і проведуть свій перший закордонний тренувальний збір. 7-го лютого команда повернеться в Україну, отримає два вихідних, а 10-го числа знову відправиться до Туреччини. Місце дислокації – готель "Royal Dragon" поблизу невеликого курортного міста Сід.

"Олександрія"

Місце зборів: Туреччина

Про плани команди на зимову паузу розповів головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран: "Збираємось, проходимо медогляд і п’ятнадцятого вилітаємо до Туреччини в "Gold City" (Аланія) на двотижневий навчально-тренувальний збір. Там заплановано у нас чотири поєдинки. На два поєдинки, на скільки я знаю, є домовленість, це дві болгарські команди: "Славія" (Софія) та "Локомотив" (Пловдів) та ще два поєдинки плануються. На першому зборі ми акцентуватимемо увагу на функціональній підготовці в першу чергу, а спаринги це вже на другому тренувальному зборі. Хочеться дуже серйозних спаринг-партнерів. Другий навчально-тренувальний збір плануємо провести в "Susesi luxury resort" (Белєк) з 2-го по 16-те лютого".

Де будуть "зимувати" команди УПЛ - фото 2

"Олімпік"

Місце зборів: Туреччина

Про плани команди на зимову паузу розповів головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар: "Після канікул ми зберемося 11-12 січня. Перший збір проведемо в Києві, в рамках якого заплановано участь в Меморіалі Макарова. Далі з 1-го по 18 лютого ми повинні будемо провести збір в Туреччині. За тиждень до відновлення УПЛ ми повернемося до Києва, і тут будемо готуватися до першої офіційної гри 2017 року".

"Ворскла"

Місце зборів: Туреччина

10-го січня команда збирається після відпустки в Полтаві, а на свій перший закордонний збір до Туреччини вирушає 19-го січня. Звідти ворскляни планують повернутися 2-го лютого, а вже 5-го числа цього ж місяця розпочнеться другий етап зимових навчально-тренувальних зборів на сонячній турецькій землі. 19-го лютого – день повернення полтавської футбольної дружини додому.

"Чорноморець"

Місце зборів: Туреччина

Старший тренер "Чорноморця" Олександр Бабич плани на зиму прокоментував так: "Ми розпускаємо хлопців після останнього туру. Збираємося 9 січня, проходимо медогляд. З 13-го планується двотижневий збір у Туреччині. Потім – тижнева перерва. А на другий збір, якщо не помиляюся, вилітаємо 3-4 лютого. Роздамо хлопцям роботу, і віримо в те, що вони до неї професійно поставляться".

"Зірка"

Місце зборів: Туреччина, а також Болгарія, або Іспанія

"Зірка" має намір провести два закордонних навчально-тренувальних збори, повідомив спортивний директор клубу Віктор Догадайло: "Першу частину збору проведемо у Кропивницькому і присвятимо її силовій роботі, хлопці пройдуть медобстеження і педагогічне тестування. Проведемо селекційний збір, планується близько 20 осіб на перегляд, і ці прізвища відомі в українському футболі. За підсумками цього селекційного збору ми і вирішимо, хто поїде з командою в теплі краї. Перший закордонний збір планується в Болгарії, Туреччині або Іспанії, а другий закордонний збір пройде в Туреччині".

Де будуть "зимувати" команди УПЛ - фото 3

"Сталь"

Місце зборів: Туреччина

Команда збереться в Києві 15 січня. Потім "сталеварам" належить провести два навчально-тренувальних збори, які пройдуть в Туреччині.

"Дніпро"

Місце зборів: Туреччина та Іспанія

Головний тренер "Дніпра" Дмитро Михайленко так прокоментував майбутні зимові збори: "Зимові збори вже сплановані: два з них відбудуться в Іспанії, один – проведемо в Туреччині. Вже уявляємо собі і дати можливих спарингів".

"Волинь"

Місце зборів: Україна

За інформацією ЗМІ, "Волинь" все ще не визначилася з місцем проведення зимового тренувального збору. Футболістам поки що так і не повідомили про план підготовки команди під час зимової перерви в чемпіонаті. Одна з причин – фінансові проблеми і невизначеність в подальшому фінансуванні клубу. Менеджери і тренери "Волині" шукають місце для збору в Україні, зокрема в Карпатах і Закарпатті. Команда збирається після канікул в Луцьку 16 січня.

"Карпати"

Місце зборів: Туреччина

Попередньо, збір команди запланований на 10 січня. Гравці пройдуть необхідні медичні тести, після чого вирушать на перші тренувальні збори. До Туреччини "карпатівці" вилетять 12 січня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme