UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зірковий український боксер Ломаченко: Побив би МакГрегора без проблем

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) впевнений, що міг би допомогти зірці UFC Конору МакГрегору зробити перші кроки в боксі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на BoxingScene.

Раніше Ломаченко в костюмі черепашки-ніндзя кинув виклик МакГрегор, який 10 червня в Лас-Вегасі в бою з легендарним Флойдом Мейвезером може дебютувати на профі-рингу.

Насправді дворазовий олімпійський чемпіон з України серйозно не думав битися з Конором, але міг би підтягнути його боксерські навички в тренувальному режимі.

"Якщо ми проведемо спаринг-сесію, то це було б здорово для МакГрегора, тому що я показав би йому кілька прийомів. Мені подобається МакГрегор, забавний хлопець, який дуже кмітливий для нашого бізнесу. Що стосується допомоги в підготовці до бою з Мейвезером, то я не думаю, що міг би бути корисний Конору, бо мій стиль не схожий на манеру Флойда". - відповів боксер.

"Переміг би я МакГрегора за правилами боксу? Без проблем".

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor в Оксон-Хілл, штат Меріленд, відбудеться безпрецедентне для українського боксу шоу, в рамках якого свої поєдинки проведуть відразу троє українців, чиї виступи будуть показані в прямому ефірі каналом HBO. Головною подією стане вихід на ринг Ломаченка, який проведе другий захист титулу в поєдинку з пуерторіканцем Джейсоном Сосой.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme