UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Українська шахістка Музичук розповіла про жахливу організацію чемпіонату світу

Українська шахістка Ганна Музичук, яка стала другою на чемпіонаті світу в Тегерані, поділилася подробицями організації турніру

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на XSport. "Наскільки дискомфортно було ходити в хіджабі? Ще перед турніром були думки, що хіджаб буде найбільшою проблемою. У хустці ходити не звикла, тому були деякі побоювання, як це все буде виглядати. У готелі прожила місяць. Прогулювалася тільки по території готелю за винятком останнього дня, коли поїхали в резиденцію посла України в Ірані. Тегеран побачити особливо і не вдалося, на це не було часу. З організацією турніру були певні проблеми. Грали в готелі, який був зданий в експлуатацію, проте постійно будівельники завершували різні роботи, чим створювали шахістам дискомфорт.

У залі, де ми грали, також було дуже жарко, тому це питання також доводилося вирішувати регулярно. Словом, було багато побутових проблем, які до кінця вирішити так і не вдалося. Продовження будівництва організатори так і не припинили, тому доводилося грати під шум різних будівельних інструментів. На чемпіонаті світу такого бути не може. Під час турніру була також проблема з повітрям і їжею. Шахісти були змушені харчуватися тільки в тих ресторанах, які були в готелі. А для європейців там їжа була дуже специфічною. На третій день все було на один смак (сміється). Цей чемпіонат світу був найбільш проблемний за всі попередні", - розповіла Музичук.

Читайте також: Українка Музичук поступилася в фіналі ЧС з шахів

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme