UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зірку "Барселони" знову судитимуть

Верховний суд Іспанії сьогодні відхилив апеляції "Барселони", "Сантоса" і Неймара у справі про шахрайство, відкритому в зв'язку з трансфером футболіста влітку 2013 року

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Обидва клуби і 25-річний бразилець знову постануть перед судом в рамках справи, розпочатої з ініціативи інвестиційного фонду DIS, який наполягає на тому, що "Барселона" і "Сантос" порушили домовленості під час переходу Неймара, заплативши їм менше необхідної суми.

DIS в 2009 році за 1,4 мільйона євро придбав 40% прав на Неймара. "Барселона" стверджує, що заплатила за гравця 57,1 мільйона євро, з яких 17,1 мільйона отримав "Сантос".

На думку прокуратури бразильці отримали від іспанців 25, 1 мільйона євро. В такому випадку DIS може отримати додаткові 3,2 мільйона.

У справі щодо приховування реальної трансферної вартості футболіста також замішані мати Неймара Надін Гонсалвеш і компанія N & N, яка належить гравцеві і його батькові.

Восени повідомлялося, що обвинувачення просить для Неймара до двох років в'язниці і штраф в розмірі 9,4 мільйона євро. "Барселону" просять оштрафувати на 8,5 мільйона, а "Сантос" - на 6,6 мільйона.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme