Спортдир "Дніпра": Ми знаходимося під реальною загрозою пониження в Першу лігу

Спортивний директор "Дніпра" Андрій Стеценко прокоментував можливе пониження клубу у Першу лігу через борги

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на footballua.tv.

"Ми всі віримо в те, що "Дніпро" не припинить своє існування. Ми віддаємо собі звіт в тому, в якій ситуації перебуває клуб. Це і зняття очок, і заборона на трансфери гравців, а зараз ми знаходимося під реальною загрозою пониження клубу в Першу лігу. Мені складно щось прогнозувати, адже все залежить від нашого головного акціонера, від його позиції.

Якщо нам судилося перейти в Першу лігу, буде це рішення ФІФА, або до кінця чемпіонату з нас знімуть стільки очок, що за спортивним принципом ми туди прийдемо, то приймемо це як данність. Будемо грати у Першій лізі. Не знаю, правда, яким чином, адже складно прогнозувати щось на місяць або два вперед.

З ініціативи клубу були відпущені кілька досвідчених футболістів: Піко, Політило та ще ряд гравців. Хлопці чекали зимового міжсезоння, у кожного своя причина. Стосовно Блізниченка і Лучкевича, то вони отримали можливість продовжити кар'єру в західних клубах, при цьому "Дніпро" заробив на їх трансферах гроші, тому тут все відбулося з обопільної згоди", – сказав Стеценко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme