Головний тренер "Ворскли" розповів про фінансову ситуацію в полтавському клубі

Василь Сачко з оптимізмом дивиться у майбутнє

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на footballua.tv.

"Так, якісь заборгованості накопичилися, але все питання можна вирішити. Принаймні, мені це обіцяють, і у мене немає ні найменшого приводу не вірити своїм керівникам. Я спілкуюся з ними безпосередньо. Люди багато роблять, цікавляться, контактують з нами, і вже багато зроблено.

Фінансові питання вже сьогодні вирівнюються. Я впевнений, що найближчим часом ми вирівняємо цю ситуацію і будемо займатися безпосередньо футболом. Виплати почалися, потихеньку все рухається. Робляться немаленькі кроки для врегулювання цієї ситуації. Ось побачите, вона врегулюється.

Минулий рік, напевно, був найважчим у житті. Був тиск, постійні питання і якась невизначеність. Звичайно ж, це заважало хлопцям грати на полі і викладатися. Деякі хлопці, маючи незначні травми, на які раніше не звертали уваги і виходили на поле, у них в кінці минулого року з'явилася апатія, не було мотивації. Вже хтось себе беріг, кудись готувався переходити, але це їх вибір.

У порівнянні з минулим роком у нас фактично вийшла зовсім інша команда. У нас пішло 10 чоловік. Гравці, які виходили в стартовому складі і провели чимало ігор за "Ворсклу".

З кожним окремо були переговори, хтось не захотів, когось ми не захотіли залишати, у кого-то вже не було мотивації або якісь інші причини.

У нас на сьогоднішній день середній вік - 23,7 роки. На зборах з нами було дев'ять хлопців, які ще вчора грали за дубль. З ними потрібно багато працювати. І ми працюємо", - сказав Сачко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme