UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зозуля: Мене хочуть кинути, як "наживку"

Український нападник "Бетіса" Роман Зозуля розповів, які варіанти йому пропонують в Іспанії після скандалу з фанатами "Райо Вальєкано"

Як повідомляє Depo.Сектор з посиланням на FootballHub, Зозулі пропонують спробувати пограти за "Райо Вальєкано", або хоча б потренуватися з командою декілька днів, але самого гравця це не влаштовує.

"Мені кажуть поїхати пограти за "Райо" на один-два дні. Чому на один-два дні, а не на 5 місяців? Може все буде добре? Вони, напевно, знають, що щось буде. Вони просто хочуть мене кинути, як "наживку", щоб щось сталося, щоб потім можна було їх зловити і посадити, відкрити якісь кримінальні справи. Вони не пояснюють, що є загроза життю, але, якщо мені ставлять охорону, моїй родині - це, як я розумію, автоматично вже загроза життю", - заявив Зозуля.

Нагадаємо, що українського нападника Романа Зозулю фанати "Райо Вальєкано" звинуватили у нацизмі через підтримку українських військових. Іспанський "Бетіс" вирішив повернути собі українського футболіста через звинувачення з боку фанатів мадридського клубу в нацизмі. "Райо Вальєкано", а також керівництво іспанської ліги (Ла Ліга) та Асоціація іспанських гравців (АФЕ) наполягають, що український нападник може виступати за мадридський клуб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme