"Олімпік" зіграє перші два домашні матчі у Львові

Президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін розповів про ситуацію з проведенням домашніх матчів його командою

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на MatchDay. "Дійсно, після того як ми позначили проблему з проведенням своїх домашніх матчів, в ситуацію оперативно втрутився президент ФФУ Андрій Павелко. Звичайно, ми не влаштовували ніяких бойкотів або ультиматумів, але для "Олімпіка" ситуація очевидна - команді ніде проводити домашні матчі. Після нашої розмови з Павелком ситуація прояснилася. Президент ФФУ пообіцяв прискорити здачу в експлуатацію стадіону ім.Баннікова. Тому, можливо, вже після двох домашніх матчів у Львові, з яким нам допоміг домовитися президент УПЛ Володимир Генінсон, ми знову будемо грати на цьому стадіоні.

За моїми даними, на арені ім.Баннікова вже протестували табло, працює підігрів, справа залишилася за документами про здачу стадіону в експлуатацію. Сподіваюся, що після нашої розмови з президентом ФФУ цей процес прискориться. Зараз ситуація така, що в кожному матчі в зв'язку з переїздами у нас буде випадати по три дні з тренувального процесу, що вкрай негативно позначиться на підготовчому процесі "Олімпіка".

Звичайно, ні про який шантаж із зняттям команди з чемпіонату мова не йде. Всі спроби знайти стадіон в межах Києва та області у нас успіхом не увінчалися. Арена "Оболонь" до березня на "консервації", оренда "Динамо" ім.Лобановского дуже дорога - 250 тис. гривень за один матч. Ми дуже б хотіли грати в Борисполі. Але "Колос" не відповідає вимогам Прем'єр-ліги. Навесні ми хочемо зустрітися з мером міста, президентом ФФУ, щоб обговорити варіант реконструкції стадіону спільними зусиллями, щоб "Олімпік" виступав в Борисполі на постійній основі", - заявив Гельзін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme