UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новобранець "Динамо" Кадар дав перше інтерв'ю українським журналістам

Одразу після підписання контракту з київським "Динамо" Тамаш Кадар дав своє перше інтерв'ю вже в якості гравця "біло-синіх"

 

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт клубу.

- Тамаш, які емоції відчуваєш, ставши гравцем "Динамо"?

- Переговори між клубами велися кілька місяців, я довго чекав на цей момент, і ось, нарешті, я тут. Я дуже щасливий!

- Що знаєш про своїх нових партнерів по команді? Можливо, знайомий із кимось особисто?

- Звичайно, я знаю Лукаша Теодорчика, який також раніше виступав за "Лех". Я не грав з ним разом, але знайомий із ним. З іншими динамівцями вперше побачився, рік тому "Лех" провів товариський матч з "Динамо" в Марбельї. Тоді я на власні очі переконався, що в київському клубі зібрані дуже хороші гравці.

- Чи спілкувався ти з головним тренером "Динамо" Сергієм Ребровим?

- Так, і не один раз. Саме його бажання бачити мене у своїй команді було для мене найкращим стимулом змінити клуб, для мене він був ключовою персоною в цьому трансфері. Сергій Ребров пояснив мені всі вимоги, які до мене пред'являтимуть у "Динамо", мені було дуже приємно з ним спілкуватися. Тому я зробив все від мене залежне, аби цей перехід відбувся. Для мене дуже важливо мати хороший контакт із тренером, постійно спілкуватися з ним. І тепер я з нетерпінням хочу приступити до роботи під керівництвом Реброва.

- За "Лех" і збірну Угорщини ти переважно грав на позиції лівого захисника, проте в "Ньюкаслі", "Роді" та "Діошдьйорі" тебе частіше ставили у центр захисту. Яку позицію ти сам вважаєш своєю основною?

- Мені більше до душі грати в центрі захисту, але у "Леха" були проблеми на лівому фланзі оборони, тому я грав переважно там. Одне можу сказати: на яку би позицію мене не ставив тренер, я завжди викладаюся на сто відсотків, працюю на команду. Тепер у мене є великий досвід виступів на лівому фланзі, але, все-таки, більш комфортно почуваю себе в центрі захисту. До речі, за збірну Угорщини я грав як на лівому фланзі оборони, так і в центрі.

- Яку характеристику ти дав би собі, як гравцеві? Які ігрові аспекти вважаєш своїми сильними сторонами?

- Вважаю себе командним, думаючим гравцем, люблю осмислений, "інтелектуальний" футбол. До своїх сильних якостей відніс би хороший контроль м'яча, люблю, коли моя команда володіє м'ячем. Крім того, добре вмію "читати" гру.

- Ти одружений? Хто-небудь переїде з тобою в Київ?

- Ні, не одружений, живу один. Але можливо, до Києва переїде моя дівчина.

- Ти вже визначився з ігровим номером, під яким будеш виступати в Києві?

- Так, я буду виступати під номером 44. Взагалі-то мій улюблений номер – 4, але мені сказали, що він уже зайнятий (ще одним новачком цього міжсезоння Александаром Пантичем – авт.), тому я взяв собі дві четвірки. До речі, в "Леху" "четвірка" також була зайнята, і я грав під п'ятим номером. Зате в збірній граю з 4-м номером на футболці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme