Агент Зозулі розповів про плани українця

Агент українського форварда "Бетіса" Романа Зозулі Володимир Кузьменко заявив, що його клієнт має намір продовжити боротьбу за місце в складі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. "Зозуля вибрав "Бетіс", оскільки хоче показати свою кращу гру в іспанській Примері. Проте, йому не вистачає впевненості в собі. Він старанно тренується і може грати більше, ніж зараз. Не можна робити висновки про гравця, який виходить на поле лише на останні 15 хвилин кожні дві або три гри. Також йому необхідно більше ігрового часу в клубі, оскільки Зозуля є досить важливим гравцем для збірної України, і він хоче залишитися таким і надалі.

Єдина конкретна пропозиція до нападаючого була з боку ПАОКа, але він відхилив її влітку, ще коли тільки переходив в "Бетіс", незважаючи на те, що фінансові умови у "Бетіса" були гірше. Також був інтерес від "Леганеса", проте з нами ніхто не зв'язувався. Не було конкретних пропозицій і з боку китайських клубів", - заявив Кузьменко.

Нагадаємо, що Зозуля зіграв всього в чотирьох поєдинках за "Бетіс", жодного разу при цьому не виходивши в стартовому складі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme