Як виглядає найдивніше вилучення в історії футболу

У матчі на Кубок португальської ліги між "Морейренсе" і "Порту" була показана одна з найдивніших червоних карток в історії футболу

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Португальський арбітр Луїш Годін вирішив увійти в історію, як суддя, який "виписав" найдурніше видалення в футболі. Відео з матчу Морейренсе - Порту, на якому вчора працював згаданий вище служитель футбольної феміди, вже встигло облетіти весь світ. Суддя Годін після чергової атаки "Порту" задкував до центрального кола,  продовжуючи дивитися на воротаря, який готується ввести м'яч в гру. Задкував собі, та й задкував рефері, але на його шляху раптом зустрівся гравець "Порту" Данило, в якого арбітр благополучно врізався. Здавалося б, звичайний епізод, буває... Але Годіна був іншої думки і зауважив в діях футболіста Порту злий умисел і підступність. Не роздумуючи ні секунди, реф дістав з кишені червону картку і відправив Данило відпочивати завчасно.


Арбітр в цьому матчі встиг видати "Порту" ще одну червону картку, а гра так і закінчилася на користь "Морейренсе" - 1:0. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme