Українські ультрас погодили перемир'я з хорватами на час матчу збірної

Ультрас "Динамо" опублікували звернення до фанатів, які збираються відвідати матч відбору до ЧС-2018 Хорватія - Україна

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на фейсбук-сторінку ультрас "Динамо".

"На даний момент досягнута попередня домовленість з фанатами хорватських клубів про ненапад на цьому виїзному матчі. Ініціатива виходила з нашого боку, і хорватські фанати її підтримали.

Війна на Балканах в 90-х і події останніх років в Україні дуже схожі. Саме тому кількість добровольців з Хорватії, які зараз воюють на Сході України, одна з найбільших з числа європейських країн. Для нас, українських фанатів, є речі набагато важливіші субкультурних конфронтацій. Нам нічого ділити з хорватами. Під час матчу-відповіді наших збірних, який відбудеться в Україні, ми зробимо все, що від нас залежить, щоб перебування фанатів з Хорватії у нас в гостях пройшло в позитивній атмосфері і без інцидентів.

Звертаємося до всіх, хто збирається відвідати гру в Загребі: поводьтеся адекватно і шанобливо по відношенню до місцевих жителів як на стадіоні, так і за його межами. Не створюйте конфліктні ситуації. Протистояння в цей день має бути тільки на полі - між нашими збірними.

У свою чергу, хотілося б звернутися до тих хорватських фанатыв, для яких ця інформація буде несподіваною: сподіваємося на ваше розуміння і просимо підтримати цю ідею", - йдеться в заяві ультрас "Динамо".

Під цією заявою також підписалися фанати "Дніпра", "Карпат", "Металіста", "Чорноморця" і київського ЦСКА.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme