Українська волейбольна команда проведе матч у сильному чемпіонаті Польщі: де вболівати за наших

Львівський клуб "Барком-Кажани" розгромив лідера польського клубного волейболу і претендує на плей-оф

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Українська волейбольна команда проведе м…
Фото: пресслужба "Барком-Кажани".

Сьогодні, 19 березня, у рамках 26-го туру регулярного чемпіонату польської Плюс Ліги з волейболу чоловіча львівська команда "Барком-Кажани" зіграє із місцевим "Норвідом".

Зазначимо, "Барком-Кажани" до повномасштабного вторгнення росії до України виступали в українській Суперлізі. Є триразовим чемпіоном, дворазовим срібним призером національної першості, чотириразовим володарем Кубка і Суперкубка України.

Із сезону 2022-2023 львівський клуб виступає в елітній польській Плюс Лізі. Минулий сезон львів'яни завершили на 13-ій сходинці з 8 перемогами. Зараз "Барком-Кажани" проводять свій другий сезон у вищому дивізіоні Польщі. Тренером команди є чинний наставник чоловічої волейбольної збірної України латвієць Угіс Крастіньш.

18 лютого цього року "Барком-Кажани" здобули третю поспіль перемогу в регулярному чемпіонаті польської Плю Ліги. На виїзді команда розгромила лідера першості "Ястржембські" з рахунком 3:0.

Від початку сезону команда Угіса Крастіньша здобула вже дев'яту перемогу в Плю Лізі — це новий рекорд "Кажанів" у польському чемпіонаті.

Зараз українська команда посідає 11-те місце у турнірній таблиці Плюс Ліги. Від зони плей-оф "Кажани" відстають на дві перемоги.

Пряма трансляція матчу "Барком-Кажани" – "Норвід" доступна з 21:30 за київським часом на телеканалі XSPORT і Youtube-каналі XSPORT.
Докладніше за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=44SrwUY2ClM

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme