Ще один "спортсмен"-утікач: тренер одеського "Чорноморця" замість України поїхав до США

За ініціативи клубу у вихідця з Луганська заберуть тренерську ліцензію.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Ще один "спортсмен"-утікач: тренер одесь…
Утікач з України Ігор Касьяненко. Фото: Інстаграм-сторінка колишнього тренера "Чорноморця".

Тренер з фізичної підготовки одеського футбольного клубу "Чорноморець" Ігор Касьяненко не повернувся з клубом в Україну після тренувальних зборів у Туреччині. Про це ідеться в офіційній заяві пресслужби "Чорноморця", передає Depo.ua.

"Один з представників клубу, що весь час провів з ФК на зборах, брав повноцінну участь в підготовчому процесі, не з’явився в аеропорту міста Анталья, коли команда відлітала в аеропорт міста Кишинів.  Мова йде про тренера з фізпідготовки Ігоря Касьяненка. Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося", - сказано в заяві одеситів.

У "Чорноморці" повідомили про інцидент Міністерство молоді і спорту України.

Керівництво клубу запевняє, що засуджує вчинок свого вже колишнього співробітника, та вплинути на його рішення можливості не має. Зазначається, що представники клубу спробували вийти на діалог з утікачем, але "у відповідь зіткнулися з непорядністю людини".

Керівництво ФК "Чорноморець" ініціювало процес анулювання тренерської ліцензії Касьяненка. "Той, хто обманув клуб, свого безпосереднього керівника, головного тренера команди, не має права залишатися у футболі. Ті, хто взяв Касьяненка на роботу, мають знати про його хист до зради", - ідеться в заяві клубу.

Уродженець Луганська Касьяненко увійшов до тренерського штабу наставника "Чорноморця" Романа Григорчука на початку 2022 року, пропрацював тренером з фізпідготовки два роки.

ЗМІ встановили, що Касьяненко "виринув" у Маямі, США. Місцевий футбольний клуб "Дейд Каунті" на своїй сторінці в Інстаграм анонсував тренувальну програму для гравців до 23 років під керівництвом Касьяненка, якого в повідомленні названо "тренером світового рівня".

Нагадаємо, раніше Depo.ua розповідав про інших спортсменів-утікачів з України. Так, у жовтні 2023 року футболіст молодіжної команди донецького "Шахтаря" Олександр Роспутько не повернувся в Україну після матчу Юнацької ліги УЄФА в Бельгії і виринув у росії. Донецький клуб розірвав контракт зі зрадником.

Читайте більше: Донецький "Шахтар" послав за кораблем молодого футболіста-втікача до росії

Також до України не повернулися співробітники криворізького "Кривбасу".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme