Донецький "Шахтар" послав за кораблем молодого футболіста-втікача до росії

Подальша доля перебіжчика Роспутька вже нікому в Україні не цікава.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Донецький "Шахтар" послав за кораблем мо…
Роспутько більше не надягне форму "Шахтаря". Фото: ФК "Шахтар" Донецьк.

Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) на своєму сайті офіційно повідомив про припинення трудових відносин з футболістом своєї юнацької команди U-19 Олександром Роспутьком, інформує Depo.ua.

"У зв’язку із неповерненням до розташування команди і фактичною відмовою від виконання обов’язків за контрактом ФК "Шахтар" розірвав контракт з футболістом Олександром Роспутьком", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, уродженець Горлівки, півзахисник "Шахтаря" Роспутько зник після виїзного матчу Юнацької ліги УЄФА, у якому "Шахтар" U-19 в гостях зустрічався з ровесниками із бельгійського "Антверпена". Пізніше стало відомо, що гравець перебуває на території росії.

Його батько Юрій Роспутько заявив російському агентству масової дезінформації Regnum, що "в росії йому (молодому футболісту – ред.) точно буде безпечніше".

Батько зрадника додав, що футболіст не проситиме політичного притулку на росії, а "просто подасть документи на російський паспорт, як це зробив би на своїй батьківщині в Донецьку".

Як раніше повідомляв Depo.ua, кілька тижнів тому не повернулися до України після виїзду за кордон двоє співробітників жіночої команди криворізького футбольного клубу "Кривбас" (Кривий Ріг) – SMM-фахівець Роман Лопатін (свого часу працював прес-аташе донецького футбольного клубу "Олімпік") і фотограф Роман Медведєв.

Читайте більше: "Ліга Чемпіонів" із дезертирства: до України не повернулися співробітники криворізького "Кривбасу"

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme