"Ліга Чемпіонів" із дезертирства: до України не повернулися співробітники криворізького "Кривбасу"

Лави втікачів поповнили SMM-ник і фотограф жіночої команди з Кривого Рогу.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
"Ліга Чемпіонів" із дезертирства: до Укр…
Роман Лопатін. Фото з відкритих джерел.

Не повернулися до України і зникли за кордоном двоє співробітників жіночої команди криворізького футбольного клубу "Кривбас" (Кривий Ріг). Про це стало відомо за повідомленням Ютуб-каналу KDK, пише Depo.ua.

Зокрема, SMM-фахівець Роман Лопатін (свого часу працював прес-аташе донецького футбольного клубу "Олімпік") і фотограф Роман Медведєв поїхали до Європи у складі команди, яка готувалася до матчів жіночої Ліги Чемпіонів. Але до України вони не повернулися і зникли з місця базування "Кривбасу".

За інформацією сайту tribuna.com, подія сталася за місяць до жіночої ЛЧ, коли "Кривбас" грав тренувальні матчі у Європі. Але відомо про неї стало саме зараз.

Футболістки "Кривбасу" 6-9 вересня у Лінчепінгу (Швеція) виступали у кваліфікації першого раунду жіночої Ліги Чемпіонів: у півфіналі українки поступилися французькому "Парижу" – 0:4, а у матчі за третє місце програли місцевому клубу зі Швеції – 0:3.

Адміністрація криворізького клубу за фактом зникнення своїх співробітників звернувся до Національної поліції, Міністерства молоді та спорту  Державної прикордонної служби України.

Днями, як повідомляв Depo.ua, до України після матчу юнацької Ліги Чемпіонів в Бельгії не повернувся 19-річний уродженець Горлівки, півзахисник команди "Шахтар" U-19 Олександр Роспутько. Його батько Юрій Роспутько розповів російському агентству масової дезинформації Regnum деякі подробиці про майбутнє свого сина. За його словами, "в росії йому точно буде безпечніше".

Батько сказав, що футболіст не проситиме політичного притулку у державі-агресорці – "просто подасть документи на російський паспорт, як це зробив би на своїй батьківщині в Донецьку".

Читайте більше: Мінус черговий роспутько: гравець юнацької команди "Шахтаря" втік з України

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme