Соєві продукти становлять смертельну небезпеку, – вчені

Попри те, що у світі з кожним днем збільшується кількість вегетаріанців, що споживають сою, французькі вчені провели дослідження, яким довели шкідливі властивості соєвих продуктів

У результаті дослідження з'ясувалося, що соя несе серйозну шкоду здоров'ю людини, пише Health.News, передає Depo.ua з посиланням на znaj.ua.

Фахівці проаналізували 55 продуктів із сої, включаючи десерти, соуси і напої, виявили в сої високий рівень фітоестрогенів, які можуть впливати на гормональний фон, а в деяких випадках провокувати виникнення онкологічних захворювань.

Крім того, небезпеку в сої несуть гербіциди, якими зазвичай обприскують рослину. Варто зазначити, що у Всесвітній організації охорони здоров'я ці речовини класифікуються як "ймовірний канцероген".

За словами вчених, у сої містяться елементи, що знижують засвоєння кальцію, заліза, цинку, магнію та білка в організмі людини.

Нагадаємо, вчені встановили кількість кави, яка може призвести до смерті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme