Українська футбольна молодіжка здобула шосту перемогу в шести матчах відбору на Євро-2025

У Баку подолані господарі – азербайджанці

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Українська футбольна молодіжка здобула ш…
Фото: УАФ.

Сьогодні, 26 березня, молодіжна збірна України з футболу (вік до 21 року) провела черговий поєдинок відбіркового турніру до чемпіонату Європи 2025 року (U-21) проти команди Азербайджану. Рахунок матчу, що відбувся у Баку, – 3:0 на користь української команди, інформує Depo.ua.

Українська збірна, що нею керує іспанський тренер Унаї Мельгоса, який входить до розширеного штабу наставника національної збірної України Сергія Реброва, почала матч у ролі лідера своєї групи – здобуто п’ять перемог у п’яти матчах. Переможну традицію молоді українці підтримали і в Баку.

Гра проти аутсайдера групи цілком вдалася українській команді. На 25-ій хвилині після кутового забив Яцик. На 40-ій подвоїв перевагу гостей Очеретько після передачі Брагару. Нарешті, на 56-ій хвилині після передачі Очеретька з глибини третій м’яч забив Рубчинський.

Відбірковий турнір до Євро-2025 для збірної України U-21 продовжиться восени. 6 і 10 вересня наші зіграють відповідно із Сербією і Північною Ірландією, а завершиться турнір гостьовими матчами України з нашим головним конкурентом за вихід на Євро Англією (11 жовтня) і Сербією (15 жовтня).

Євро-2025 (U-21). Кваліфікаційний турнір. Група F

Азербайджан (U-21) — Україна (U-21) — 0:3 (0:2)

Голи: Яцик (25), Очеретько (40), Рубчинський (56).

Україна (U-21): Нещерет, Крупський, Салюк, Батагов (к), Смоляков, Яцик, Рубчинський (Павлюк, 86), Очеретько (Варфоломєєв, 74), Брагару (Хлань, 57), Краснопір (Горбач, 74), Волошин (Квасниця, 86).

Тренер: Унаї Мельгоса.

Арбітр: Даріо Бел (Хорватія).

26 березня. Баку. "Азерсун Арена".

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme