Циганков став кращим у першому матчі Реброва на чолі збірної України

Національна футбольна збірна нашої держави зіграла унічию – 3:3 з Німеччиною, яка провела свій тисячний матч.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Циганков став кращим у першому матчі Реб…
Фото: сайт УАФ.

У понеділок, 12 червня, у Бремені на "Везерштадіоні" відбувся товариський матч між національними командами Німеччини та України. Це була перша гра нового головного тренера української команди, 49-річного Сергія Реброва, інформує Depo.ua.

Матч мав статус благодійного: Німецький футбольний союз заявив, що перерахує всі виручені за нього кошти на підтримку народу України. Також Німецький футбольний союз організував розіграш футболок, у яких грали господарі: кошти підуть на благодійні ініціативи з підтримки України.

Нарешті, бригада арбітрів, яка обслуговувала гру, відмовилися на користь українського народу від гонорарів на загальну суму майже 4 тисячі євро.

Перші 15 хвилин поєдинку були за господарями. На 6-ій хвилині Фюллькруг відкрив рахунок. Та вже на 19-ій Циганков використав подачу Тимчика з правого флангу і забив свій перший м’яч.

За чотири хвилини українська команда вийшла вперед: Мудрик пробив по воротах неточно, та за допомогою рикошету від Рюдігера м’яч влетів у сітку. І знов гольову передачу з флангу зробив Тимчик.

У другому таймі на 56 хв. вже Довбик запресингував суперника і віддав пас на Циганкова – 1:3.

Однак уперше в історії української збірної обіграти німців не вийшло. Наприкінці гри господарі врятували, здавалося, програний матч. Після помилок захисників гостей Матвієнка і Соболя Гаверц і Кімміх зробили ювілейну тисячну гру німецької збірної нічийною – 3:3.

Авторитетний портал статистики SofaScore гравцем матчу Німеччина - Україна назвав півзахисника української збірної 25-річного Віктора Циганкова (оцінка 8,1).

За 71 хвилину, проведену у грі, Циганков забив два м’ячі, завдав 2 удари по воротах, зробив 17 дотиків до м’яча і віддав 10 точних передач з 12 (83%).

Товариський матч національних збірних

Німеччина — Україна — 3:3 (1:2)

Голи: Фюллькруг (6), Гаверц (83), Кімміх (90+1, з пенальті) — Циганков (19, 56), Рюдігер (23, автогол).

Німеччина: Трапп, Вольф (Гофманн, 62), Рюдігер, Гінтер, Шлоттербек (Клостерманн, 46), Раум (Генрікс, 71), Кімміх (к), Сане, Горецка (Мусіала, 62), Брандт (Віртц, 71), Фюллькруг (Гаверц, 46).

Запасні: тер Штеген, Лено, Керер, Джан, Тшау.

Тренер: Ганс-Дітер Флік.

Україна: Трубін, Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Соболь, 78), Циганков (Зубков, 71), Степаненко (Ігнатенко, 64), Судаков, Мудрик (Піхальонок, 78), Ярмоленко (Маліновський, 64), Довбик (Ванат, 64).

Запасні: Бущан, Лунін, Сваток, Бондар, Сидорчук, Конопля.

Тренер: Сергій Ребров.

Арбітр: Анастасіос Сідіропулос (Греція).

Попередження: Маліновський (90).

12 червня. Бремен. "Везерштадіон".

Далі на синьо-жовтих очікують матчі кваліфікації Євро-2024 проти Північної Македонії (16 червня, Скоп’є) і Мальти (19 червня, Трнава, Словаччина).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme