Дочекалися: Сергій Ребров став головним тренером збірної України з футболу

Відомо, хто увійшов до тренерського штабу збірної: Контракти укладено на три роки.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Дочекалися: Сергій Ребров став головним…
Фото: УАФ.

Сьогодні у столичному Будинку футболу представили нового головного тренера національної збірної України. Як і очікувалося, цю посаду обійняв 49-річний Сергій Ребров, передає Depo.ua з посиланням на сайт УАФ (Українська асоціація футболу).

До штабу тренера увійшли п’ять асистентів, троє з яких іспанці і двоє українці: Вісенте Гомес (відповідатиме за фізичну й тактичну підготовку гравців), Альберто Босх (збір інформації про гравців збірної та суперників, аналіз матчів збірної та інших команд), Унаї Мельгоса (збір інформації щодо потенційних гравців збірної, аналіз матчів молодіжної та юнацьких збірних), Гліб Платов (тренер-аналітик), Рустам Худжамов (тренер воротарів).

Контракти з головним тренером і його штабом укладено на три роки – до 30 липня 2026 року.

Ребров і його штаб дебютують під час контрольного матчу з Німеччиною в Бремені 12 червня. Також найближчим часом на команду чекають відбіркові поєдинки до Євро-2024 проти Північної Македонії і Мальти, відповідно 16 і 19 червня в Скоп’є і словацькій Трнаві.

Як головний тренер Ребров працював у "Динамо" (Київ, 2014-2017 рр.), "Аль-Ахлі" (Саудівська Аравія, 2017-2018 рр.), угорському "Ференцвароші" (2018-2021 рр.) і "Аль-Айні" з Об'єднаних Арабських Еміратів (з 2021 р.). Термін контракту Реброва з останнім клубом щойно завершився.

У коментарях після представлення Ребров сказав, що радий повернутися до України і уточнив, що його сім'я теж повертається додому.

Також він заявив, що збірна України повинна бути більш агресивною, ніж це було в останньому матчі з Англією (програному 0:2).

Національна збірна України розпочне свій збір завтра, 8 червня, у німецькому Бремені.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme