Мінус черговий роспутько: гравець юнацької команди "Шахтаря" втік з України

Футболіст зник після виїзної гри донеччан у Бельгії і може знайтися в російській команді, де працює інший зрадник із "Шахтаря".

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Мінус черговий роспутько: гравець юнацьк…
Олександр Роспутько. Фото ФК "Шахтар" Донецьк.

Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" (гравець команди віком до 19 років) Олександр Роспутько перебуває на території росії, повідомив Телеграм-канал "Брутальний футбол", інформує Depo.ua.

Роспутько зник після виїзного матчу Юнацької ліги УЄФА 2023/24 років, у якому "Шахтар" U-19 в гостях зустрічався з ровесниками із бельгійського "Антверпена".

У тому матчі півзахисник відіграв усі 90 хвилин, але додому не повернувся. Разом з командою він пройшов реєстрацію на зворотній рейс до Варшави, але далі зник у приміщенні аеропорту і вимкнув телефон – знайшли лише його форму.

При цьому втікач видалився із соціальних мереж і вилучив свої фото з публічного обігу.

У "Шахтарі" ситуацію із втечею їхнього гравця поки не коментують.

Зауважимо, в телеграм-каналі головного редактора "Профутбол Digital" Володимира Звєрова названо пункт призначення Роспутька. Начебто його підбила на втечу команда "Зірка" зі Санкт-Петербурга аж із третього російського футбольного дивізіону. Цікаво, що до тренерського штабу цієї команди входить зрадник, колишній півзахисник збірної України і… донецького "Шахтаря" Геннадій Зубов.

Читайте більше: "Вітайте" – новий зрадник: ще одна легенда "Шахтаря" перебралася на росію

У будь-якому разі, російські пабліки повідомляють, що Роспутько наразі перебуває на території держави-агресора, де чи то попросив, чи то планує просити політичного притулку.

Олександр Роспутько – уродженець тимчасово окупованої Горлівки. Є вихованцем дитячої футбольної академії "Шахтаря", почав виступи у цій команді у віці 9 років. Був чемпіоном України з командами U-14 (2018), U-15 (2019) і U-17 (2021).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme