Лідер київського "Динамо" переніс серйозну операцію

Андрій Ярмоленко вибув щонайменше до кінця року – він не зіграє за збірну і свій клуб у чемпіонаті.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Лідер київського "Динамо" переніс серйоз…
Фото: ФК "Динамо" Київ.

Півзахисника футбольного клубу "Динамо" (Київ) і національної збірної України 33-річного Андрія Ярмоленка прооперували у Барселоні (Іспанія). Про це з посиланням на офіційний сайт клубу повідомляє Depo.ua.

"Вчора (10 жовтня – ред.) Ярмоленка прооперували у клініці Quirónsalud у Барселоні у професора Рамона Кугота. Операція пройшла успішно. Орієнтовний термін реабілітації – близько 4 місяців. Оперативне втручання знадобилося внаслідок кількох травм однієї і тієї ж зв'язки. Ушкоджену зв'язку було вирішено реконструювати", – цитує сайт клубу головного лікаря "Динамо" Андрія Шморгуна.

Він підкреслив, що йдеться не про травму, отриману на полі, а про наслідок кількох травм футболіста.

Отож Ярмоленко не зіграє за збірну України у матчах з Північною Македонією (14 жовтня), Мальтою (17 жовтня) і в останній грі відбору до Євро-2024 проти Італії (20 листопада).

Не раніше весняної частини чемпіонату України Ярмоленко зможе зіграти і за "Динамо"  – швидше за все, він пропустить частину зимового циклу підготовки до другої половини сезону.

Зазначимо, Ярмоленко, який перед сезоном повернувся до рідного клубу, провів у поточному чемпіонаті 9 матчів, у яких забив 4 голи і зробив 1 гольову передачу.

"Динамо", яке вибуло з європейських клубних турнірів, змагається за титул чемпіона України. Після трьох перемог поспіль минулої п’ятниці, 6 жовтня, команда без участі у грі Андрія Ярмоленка, граючи в більшості, поступилася в Житомирі місцевому "Поліссю" – 2:3. З 15-ма очками динамівці наразі посідають шосте місце у турнірній таблиці УПЛ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme