Офіційно: Андрій Ярмоленко знов гратиме в київському "Динамо"

Контракт гравця розрахований на два роки.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Офіційно: Андрій Ярмоленко знов гратиме…
Фото: ФК Динамо Київ.

Знаний гравець футбольного клубу "Динамо" (Київ) Андрій Ярмоленко повернувся до клубу, за який виступав з 2006 по 2017 роки. Про це з посиланням на офіційний сайт "Динамо" пише Depo.ua.

Як і прогнозував Depo.ua раніше, Ярмоленко прийшов як вільний агент, його контракт з "Динамо" розрахований на 2 роки.

Нагадаємо, у головній команді столичного "Динамо" Ярмоленко дебютував 11 травня 2008 року - в матчі проти полтавської "Ворскли". Раніше виступав за дублюючий склад і "Динамо-2".

За наступні майже десять років узяв участь у 341-му матчі за "Динамо" в різних турнірах (228 – Українська Прем’єр-ліга, 44 – Ліга Європи, 36 – Ліга чемпіонів, 27 – Кубок України, 6 – Суперкубок України). Забив 137 голів (99 – в УПЛ, 12 – у ЛЄ, 7 – у ЛЧ, 19 – у КУ).

Був капітаном "Динамо", тричі завоював національне чемпіонство, двічі Кубок України, тричі Суперкубок. Неодноразово визнавався кращим гравцем сезону вболівальниками "Динамо", футболістом року в Україні за версією різних видань.

Ярмоленко є лідером серед гравців збірної України за всі часи за кількістю зіграних матчів: на його рахунку 115 ігор у складі національної команди.

У серпні 2017 року "Динамо" домовилося про трансфер Ярмоленка в дортмундську "Борусію". За рік він перейшов до лондонського "Вест Гема", де провів чотири сезони. Після цього рік грав у клубі з ОАЕ "Аль-Айн", контракт з яким завершився цього літа.

До "Динамо" Андрій Ярмоленко повернувся у статусі вільного агента. З посиланням на неофіційні джерела ЗМІ повідомляють, що після завершення контракту власники клубу можуть запропонувати Ярмоленку залишитися в "Динамо" на посаді спортивного директора.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme