Аргентина написала фінал хорватської казки: Відомий перший фіналіст Кубка світу з футболу

Команда, в якій грає Лео Мессі, розгромила непоступливу збірну з Лукою Модричем у складі.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Аргентина написала фінал хорватської каз…
Фото: IP.

На Кубку світу з футболу серед чоловіків, який відбувається у Катарі, збірна Аргентини сьогодні увечері перемогла команду Хорватії з рахунком 3:0 і стала стала першим фіналістом турніру.

Матч пройшов із перевагою південноамериканців над чинними на момент гри віцечемпіонами світу, якими є хорвати. На 32-ій хвилині нападник "Манчестер Сіті" Хуліан Альварес виходив віч-на-віч із воротарем європейців Ліваковичем, той збив аргентинця. Пенальті чітким ударом під перекладину реалізував Ліонель Мессі. Сьогодні він повторив рекорд німця Лотара Маттеуса за кількістю матчів, зіграних на світових футбольних чемпіонатах – 25. Гол у ворота хорватів став для аргентинської зірки п'ятим на цьому турнірі.

На 39-ій хвилині Альварес дійшов із м’ячем до штрафного суперників і самотужки добив м'яча у ворота - 2:0.

У другому таймі все було вирішено на 69-ій хвилині – після того, як ті ж Мессі й Альварес добили віцечемпіонів світу. Перший із них пройшов правим флангом і віддав м'яча другому. Нападник аргентинців у оточенні захисників оформив дубль і завершив розгром Хорватії.

Збірна Аргентини уп’яте вийшла до фіналу світової першості. Попередні два фінали, 1990 і 2014 років, аргентинці програли. Востаннє чемпіонами світу команда Аргентини ставала на мексиканському ЧС-1986, коли команду привів до успіху легендарний Марадона.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme