Вафельний торт із згущеним молоком: Ектор Хіменес Браво поділився простим рецептом

Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес Браво запропонував приготувати відомий кожному українцю торт з дитинства – вафельний зі згущеним вареним молоком 

Журналіст відділу «Життя»
Вафельний торт із згущеним молоком: Екто…

Хтось стверджує, що рецепту вафельного торта не існує, адже тут усе і так зрозуміло, але насправді, скільки господарів та кухарів в Україні, стільки версій цього смаколику існує. Попри те, що цей "народний" десерт є доступним та недорогим, його готують та подають не тільки у кав'ярнях чи кафе, а й у ресторанах. 

Своєю версією відомого рецепту вафельного торта Ектор Хіменес Браво поділився на своїй сторінці в Instagram, передає Depo.ua. При цьому до традиційних інгредієнтів кухар додав арахіс та банани. 

Вафельний торт з бананом: рецепт від Ектора 

Вафельний торт з бананом

Інгредієнти:

  • варене згущене молоко "Іриска" – 2 банки
  • масло вершкове – 200 грамів
  • банан – 1 кілограм
  • вафельні коржі – 1 упаковка
  • арахіс – 150 грамів

Приготування:

  1. Підготуйте арахіс. Запечіть його у духовці на пергаменті при 180 градусах до золотистого кольору. Згодом подрібніть арахіс. 
  2. Банани наріжте слайсами.
  3. Іриску змішайте з вершковим маслом кімнатної температури.
  4. Головний секрет – ретельно промазати кожен шар.
  5. Після того, як намазали вафельний корж ірискою, покладіть банани. Можна на кожен корж покласти подрібнений арахіс.
  6. Верхівку торта прикрасьте подрібненим арахісом, а боки торта змажте кремом, який залишився.
  7. Найголовніший секрет від Ектора: перш ніж їсти, дайте торту постояти. Бажано добу. А при подачі посоліть морською сіллю – смак буде більш насиченим.

Смачного!

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme