Іспанець створив морозиво-хамелеон, яке змінює колір, коли тане

Фізик з Іспанії вирішив змінити сферу діяльності і стати кухарем

Іспанець створив морозиво-хамелеон, яке…

Пройшовши курси з виготовлення морозива, 37-річний Мануель Лінарес вирішив створити щось нове. Коли він розповів репетитору курсу, що хоче зробити морозиво, яке змінюватиме свій колір, над ним посміялися.


Однак ступінь з фізики та інженерної справи допомогли йому створити нове морозиво під назвою «Хамелеон», що змінює свій колір від синього до фіолетового, коли починає танути. Лінарес тримає в найсуворішому секреті таємницю свого рецепта і не поспішає ділитися секретом свого унікального винаходу.

«Як фізик, я знаю, що існують різні способи, які допомогли б мені домогтися бажаного результату, однак на те, щоб вибрати кращий, потрібен час. Зараз я повністю задоволений результатом. Я радий, що мені вдалося підібрати підходящий варіант і створити морозиво, що змінює колір», - зауважив він.

Створене Лінаресом морозиво має смак зацукрованих фруктів, його склад включає полуницю, какао, мигдаль, банан, фісташки, ванілін і карамель. Заморожений продукт, що змінює колір, став неймовірно популярним у кафе чоловіка в місті Калелла де-Мар на сході іспанської провінції Барселона. У закладі немає відбою від відвідувачів.

Зараз іспанець розраховує знайти закордонних партнерів і вийти на міжнародний рівень.

«Я великий шанувальник британського мороженого генія Чарлі Френсіса, творця флуоресцентного льоду і засновника компанії Lick Me Delicious. Я хотів створити морозиво, яке змінює колір, щоб спробувати зробити щось нове», - розповів чоловік.

Іспанець каже, що ще одним важливим аспектом при створенні нового морозива було використання лише натуральних інгредієнтів, у зв'язку з чим процес зайняв трохи більше часу, повідомляє ДеПо з посиланням на Fedpost.ru.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme