Як Ярмоленко у Лондоні довів, що він є зіркою українського розливу (СТАТИСТИКА)

Лідер "Динамо" дуже слабко зіграв проти "Челсі" в матчі Ліги чемпіонів, який кияни програли 1:2

Як Ярмоленко у Лондоні довів, що він є з…

Від Ярмоленка фанати "Динамо" традиційно очікують гостроти. Найбільше - у важливих матчах із сильними суперниками. Але Ярмола останнім часом всіх розчаровує. Новий контракт з "Динамо" до 2019 року і забезпечене майбутнє, а можливо щось інше заважає йому грати? Поєдинок з "Шахтарем" (0:3) він провалив. В матчі з "Челсі" у Києві (0:0) його "з'їли" і лише в кінці другого тайму він почав віддавати гострі передачі і створювати моменти

Ну і вчора у Лондоні Ярмоленко також розчарував. У першому таймі вони з Рибалкою дуже часто обрізалися, привозили атаки господарів. У захисті Ярмоленко не працював, атаки не розганяв. 

Яскравий приклад гри Ярмоленка у відборі. Зверніть увагу, як Ярмоленко (номер 10) повільно включається у відбір м'яча, а потім легко дає себе обіграти Дієго Кості.

Також у гольовій атаці "Челсі" саме Ярмоленко, а також Сидорчук пасивно відбирали м'яч у Баби Рахмана, котрий зробив діагональ на Вілліана. Дивіться уважно, як пресингує, а потім біжить Андрій Ярмоленко.

В другій половині матчу Ярмоленко заграв краще, зробив гольову подачу з кутового, але це не рятує загальної картини. На правій бровці його банально з'їли Оскар, Баба Рахман та Матіч, який також допомагав відбирати м'яч в українця. 

Також саме через погану позиційну гру Ярмоленка захисник "Челсі" Зума ледь не забив гол після подачі зі штрафного у виконанні Вілліана. 

А ось гольова подача з кутового у виконанні Ярмоленка на Драговіча. Помилився голкіпер "Челсі" Беговіч. 

Показники Ярмоленка

Дотики до м'яча - 72

Удари - 2 (повз ворота)

Обводки - 3 вдалих, 5 невдалих

Паси - 39 передач (74,4% точних), 3 обрізки, 11 кросів з м'ячем, 3 загострюючі передачі, 1 гольова подача з кутового.

Гра у захисті - 2 виграні боротьби, 2 відбори, 2 перехоплення, 3 фоли.

Оцінка - 6. 

Висновок

Гірше у "Динамо" зіграли лише опорник Сидорчук, який взагалі не здійснив жодного відбору та не віддав жодного загострюючого пасу, та Рибалка, котрий постійно обрізався і саме після його фолу Вілліан забив зі штрафного переможний гол. Але лідером "Динамо" є саме Ярмоленко, який, на жаль, у Лондоні довів, що він є зіркою українського розливу. 

Повний огляд матчу

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme