Як Коноплянка провів свій найкращий матч за "Севілью" (СТАТИСТИКА)

Поєдинок 8-го туру Прімери "Ейбар" - "Севілья" (1:1) наразі став для Коноплянки кращим у сезоні

Як Коноплянка провів свій найкращий матч…

Раніше "Конопка" забивав і приносив перемогу "Севільї" над "Райо Вальєкано", вражав ворота "Барселони" у Суперкубку УЄФА, а також "Борусії" у Лізі чемпіонів. Але голи - не головна цінність. 

У тих матчах Коноплянка грав не на команду, а на себе. Нагадував того індивідуаліста з "Дніпра". От тільки в чемпіонаті Іспанії не проходило так, як в Україні. 

Був у нього провальний матч з "Ювентусом" - перший у старті. 

Після цього Євген опинився на "лавці" в матчі чемпіонату проти "Барселони" (2:0). 

Але Емері не поховав гравця, навпаки - він дав можливість Коноплянці переосмислити свою роль у "Севільї" після матчу за збірну України. Євген висновки зробив і видав чудову гру з "Ейбаром", вийшовши на заміну у другому таймі. Поєдинок завершився внічию 1:1.

Статистика

Коноплянка вийшов на поле на 55 хвилині за рахунку 1:0 на користь "Ейбара", замінивши Рейеса. Він грав лівого вінгера, але в атаках постійно зміщувався в центр. Також відпрацьовував в обороні. Повністю виконував установку тренера.

Коноплянка у атаці: 2 удари (1 в ствір), 1 загострюючий пас, 2 вдалі обводки, 1 невдала обводка. 

Коноплянка в захисті: 2 відбори, 1 перехоплення. 

Паси: 11 передач (1 загострюючий) - 81.8% точних. 5 кросів з м'ячем, 1 невдалий крос. 

Оцінка: 6.93

Конкуренти на позиції Коноплянки

Рейес, якого замінив Коноплянка, гру провалив. Він віддав 29 передач - лише 44.8% точних. Але зробив 2 загострюючі паси. 2 рази пробивав по воротах (1 у ствір воріт).

Оцінка Рейеса - 6.33. 

Вітоло, який зазвичай грає на фланзі Коноплянки, у матчі з "Ейбаром" 2 рази пробивав по воротах (1 у ствір), не віддав жодного загострюючого пасу з 37 передач - 83.8% точних.

Оцінка Вітоло - 6.91.

Висновок

Коноплянка вперше в сезоні зіграв так, як від нього вимагав Емері. Він починає розуміти манеру гри команди, процес адаптації продовжується, але перші плоди вже є. 

В поєдинку ЛЧ проти "Ман Сіті" Євген, швидше за все, розпочне матч з лави запасних. Але у чемпіонаті проти "Хетафе" цілком може вийти у старті. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme